Nieuws oktober 2020

Wintertrainingen:

Ook deze winter zal er een aantal weken in aangepaste groepen en tijden getraind worden. Lees in de rubriek 'trainingen' om welke weken het gaat. 

Aankomst en vertrek bij FCC Wheels:

Af en toe ontstaan gevaarlijke situaties op het parkeerterrein bij FCC Wheels. Soms fietsen kinderen rakelings achter de auto’s door die op het punt staan te vertrekken. Met name voor de automobilisten die riching het hek geparkeerd zijn en terug moeten zetten is dit onoverzichtelijk.

Let als ouder daarom extra goed op bij het wegrijden zodat er zeker geen ongelukken gebeuren. Probeer als ouder ook (zoveel als mogelijk) uw kind hierop te wijzen dat achter auto's langs fietsen gevaarlijk is.

De toegangsweg achter bocht 1 en 3 is eenrichtingsverkeer, dus geen uitgang. De uitgang is over het pad om het complex van de Bolle Akker heen. Er staat bij wegrijden achter bocht 3 ook een bord, verboden in te rijden aan de linkerzijde. Uitrijden via de ingang geeft ook een gevaarlijke situatie aan de openbare weg door het slechte zicht.

Handhaving van de Coronamaatregelen:

Het bestuur en de Coronaverantwoordelijken van FCC Wheels zijn blij om te zien dat we ons met zijn allen aan de corona-regels van het RIVM houden. Laten we dit vooral volhouden zodat we lekker door kunnen trainen. Dus ga niet in groepen bij elkaar staan langs het hek, blijf bij je auto en houd afstand. 

Ga terug

mask mask Meer nieuws

De trainingen beginnen weer

Lees meer...

Foto's van de interclubwedstrijd

Lees meer...

Interclubwedstrijd 27-06-2021

Lees meer...

Vanaf nu ook weer BZC's en TC's gepland

Lees meer...

Clubwedstrijd (training) 29 mei

Lees meer...

Eindelijk goed nieuws

Lees meer...

Nieuws februari 2021

Lees meer...

Gelukkig nieuwjaar!

Lees meer...

Nieuws oktober 2020

Lees meer...

COVID-19 Update september 2020

Lees meer...

COVID-19 update augustus 2020

Lees meer...

COVID-19 update juli 2020

Lees meer...

COVID-19 Update vanaf 1 juni

Lees meer...

Acties FCC Wheels door COVID-19

Lees meer...

Trainen voor niet-FCC Wheels leden

Lees meer...
corner